Kalvehave Havnevej 45 14., 4771 Kalvehave

Fantastisk beliggenhed, velholdt ferielejlighed. 6 sovepladser

Skøn og billig feriebolig i uge .

Dette er en Timeshare lejlighed, hvor man ved køb, får rådighed over ferielejligheden 1 uge om året, som man enten selv kan anvende eller man kan leje den ud, bytte eller lade familien benytte den.
I Danmark er der en lovgivning, der beskytter købere af Timeshare, man får også sit eget skøde på ferielejligheden, så det er et trygt køb.

Denne ferielejlighed ligger i det skønne Rågeleje, lige ved stranden og tæt på nabobyerne Gilleleje og Tisvildeleje. Ferieboligen indeholder et dejligt køkken med spiseplads, flot badeværelse med brus, hyggeligt værelse med udsigt over havet. 1. sal indeholder, en stue med fantastisk udsigt over havet og solnedgange, det er en sovesofa, der står i stuen. En skabsvæg adskiller stuen fra soveværelse, som har en dobbeltseng. Til lejligheden er der en ugenert ugenert, sydvendt, lukket gårdhave og på den anden side mod stranden er der også en terrasse,

Der er TV og WIFI til lejligheden. Alle faciliteter er gratis til rådighed for beboerne.

Lejligheden har en god planløsning med fuld møblering med gedigne og pæne møbler, service m.v.. Ferieboligen er beregnet til max. 6 personer.