Høj kundetilfredshed

Jeg har boet det meste af mit liv, syd for København, og været ejendomsmægler i 40 år. Jeg elsker stadigvæk at kunne hjælpe andre med at træffe den rigtige beslutning om boligkøb og salg, på en tryg og god måde. Vi er heldigvis alle forskellige, og derfor skal den hjælp, du har brug for være individuel.
En bolighandel er kompleks og noget de fleste kun gør få gange i deres liv, så oplevelsen skal være så god som mulig.
Jeg ved, at det gør en stor forskel, hvordan man præsenterer boligen, alt lige fra indretning, farver, planløsning m.v., men selve fortællingen i billeder og tekst og også meget vigtig. Du vil derfor opleve, at vi sammen tager nogle beslutninger, der gør, at din bolig nemmere vil blive solgt.
Mine styrker er, at jeg har solgt de fleste typer boliger, også dem, som har været til salg et stykke tid, og som andre har givet op overfor. Jeg er faglig stærk og med de mange tusinde boliger jeg enten har solgt eller været køberrådgiver på, gør at min viden om slag og køb af boliger er stor.
Det nyeste jeg har kastet mig over, da jeg synes det er en tryg men overset mulighed for at erhverve sig en feriebolig i Danmark er Timeshare. Du kan se mere på min hjemmeside Timeshare.estate.