Cort Adelers Gade 7, 3. th., 1053 København K

Den bedste beliggenhed, og skønneste 3 værelses lejlighed.

Skønt beliggende andelslejlighed på 107 m2 med direkte udgang til vel et af de skønneste gårdanlæg, designet af Landskabsarkitekt Charlotte Skibsted.

Det er også en ideel delelejlighed, men også til dem, der gerne vil slippe for hus og have, og nyde byens muligheder. Ejendommen er opført i 1872 og er gennemsyret af datidens smukke arkitektoniske detaljer - en gave, som kommer igen i alt fra paneler, fyldningsdøre til trappeløb. Indgangsdøren til lejligheden er et stykke kunst i sig

Dette er en usædvanlig charmerende lejlighed med højt til loftet. En lejlighed, som ligger stille trukket tilbage, og samtidig lige om hjørnet fra Nyhavnsbroen og Havnebadet, broen over til Christianhavn, og Kongens Nytorv, Metro og det pulserende byliv på den anden side. Indretning: Entré, stort soveværelse, spisestue (evt. ekstra soveværelse) og den dejligt lyse stue med udgang til fransk altan. Lyst køkken med det, der skal være og plads til et mindre spisebord, fordelingsgang med adgang til hvidt badeværelse med vindue og badekar, og videre ud til den dejligste altan med udsigt over det smukke gårdmiljø. Her kan man nyde morgenkaffen inden dagen starter for alvor.

Beliggenheden findes ikke meget bedre, for enden af gaden har man Havneindløbet, Nyhavn m.v. Indkøb af alle slags findes i den umiddelbare nærhed, det samme gør forlystelser, restauranter m.v.

Entré, stort soveværelse, spisestue (ekstra værelse) og den dejligt lyse stue med udgang til fransk altan. Lyst køkken med det, der skal være og plads til et mindre spisebord, fordelingsgang med adgang til hvidt badeværelse med vindue og badekar, og videre ud til den dejligste altan med udsigt over det smukke gårdmiljø.

En perle med suveræn beliggenhed, kontakt mig for besigtigelse, den skal opleves.