Stampen 13, 2650 Hvidovre

Villa 177 etagemeter, kan overtages hurtigt med god beliggenhed

Nu har I muligheden for hurtigt at overtage denne villa, hvor I kan sætte jeres eget præg og skabe drømmehjemmet med udgangspunkt i en rigtig god beliggenhed i et roligt villakvarter, der er ideel for børnefamilien tæt på hverdagens behov. Velkommen til Hvidovre.

Indenfor skal I først se køkkenet, der er opsat i en U-form med udskårne fronter og rum til en spisekrog for enden. Stuen ligger tilstødende, hvorfor I har en oplagt mulighed for at etablere et åbent opholdsmiljø med køkken-alrum i forbindelse med stuen. For nuværende er stuen rummelig med god plads til at indrette sofamøbler og et langbord, og på de solrige dage kan I skubbe døren til side mod udestuen, og lade varmen trænge ind. Udestuen er yderst indbydende med glaspartier hele vejen rundt, der tillader både lysindfald og udsyn til haven, og her får I et behageligt, ekstra opholdsrum.

Dernæst kommer to værelser, hvoraf det ene har en størrelse, der kan opdeles, hvis I ønsker. Her er også faste skabe. Badeværelset har et rummeligt vaskemøbel og separat bruseafsnit, og videre går turen til kælderetagen, der byder på et bryggers, et disponibelt rum og et fyrrum.

Der er mulighed for at indrette et ekstra toilet, i skabsrummet i gangen, hvis behovet er der.

Kom med udenfor, hvor der venter jer en dejlig have med enkelte bede og let beplantning samt god plads til børnenes leg og boldspil. Ydermere har I en terrasse mod sydvest, hvor I kan placere havesættet og grillen og nyde sommeren.

Med adresse på Stampen 13 bosætter I jer fordelagtigt i forhold til dagligdagens fornødenheder. Både Dansborgskolen, daginstitution og indkøbsmuligheder ligger nemlig inden for cirka 750 meter, og pendleren tilgodeses med fem minutter til motorvejen og kort afstand til S-toget ved Friheden Station. Til sommer bliver det også et hit med kun ti minutters cykeltur til Hvidovre Strandpark.