Trekanten 1A, 4735 Mern

2 boliger, værksted, staldbygning, grund 9151 m2.

I et helt roligt og fantastisk naturskønt område med udsigt over marker ligger disse spændende bolig med masser af muligheder. Hvis du er træt af traffikstøj, gerne vil have et bofællesskab, natur, mulighed for at have husdyr, drive dit erhverv samme sted som din bolig, eller andre spændende drømme, så er dette måske stedet, hvor de skal udleves. Udover roen og naturen, er det der ikke langt til motorvejsnettet. Mern, Præstø og Vordingborg er de nærmeste byer med gode indkøbsmuliger, skoler, idrætshaller m.v.

Der er mulighed for den store familie eller flere familier, i hovedhuset er der 5 store soveværelser (opr. 6). Huset er bygget oprindelig i 1890 og ombygget/efterisoleret i 1990erne. Boligen indholder også stor hall, højt til loftet, stuk, plankegulve i stuerne og store vinduespartier. 2 badeværelser et på hver etage, gæstetoilet. stort køkken/alrum med udgang til haven/terrasse. Kæmpe værelse og bryggers. 1. salen har 4 store soveværelser oprindelig 5 samt badeværelse og stor repos.

Sekundær bolig, er i 2 plan, stueplan er der bryggers, køkken, 2 stuer og på 1. salen er der 4 disponible rum, fuldt isoleret og med vinduer i alle rum. Boligen er under samme tag, som værksted og garage samt fyrrum, med masser af plads også til opbevaring.

Desuden bygning med erhvervsstatus på 209 m2, kan benyttes til dyrehold, maskiner opbevaring m.v..