Herringløse Bygade 20, Herringløse, 4000 Roskilde

Indflytningsklar 1 plans villa med stor muret/isoleret garage. Hyggelig landsby.

Denne rigtige pæne villa er beliggende på skøn grund med masser af mulighed for leg, dyrke tomater eller sidde på forskellige terrasser alt efter hvor solen er. Meget lyse rum, 3 soveværelser kan laves 4 værelser, men de sidste 2 bliver små. Det ene værelse er nemt at tillægge stuen, hvis man ikke har behov for 3-4 værelser.

Huset har store vindues partier, hvorfor der er har masser af lys, husets kvadratmeter er udnyttet optimalt. Selve huset ligger højt i forhold til haven og med store vinduer er det et meget lyst hus.

Indkørsel med adgang til stor muret og isoleret garage med gulvvarme. Garagen har rigtig mange anvendelsesmuligheder, der er trukket vand derover, så man kan godt indrettet et ekstra toilet/badeværelse. Bruge den som hobbyrum, kontor eller lignende. Meget hyggeligt terrassemiljø på flere sider af huset og et drivhus, hvor man kan dyrke sine egen grønsager. Børnevenligt område, der er skolebus. Der er lige langt til Roskilde eller Taastrup ca. 18 kilometer og 32 kilometer til København, men man har roen, naturen og hyggeligt landsby miljø.

Når man træder ind ad hoveddøren, bliver man mødt af masser af lys, 2 gode værelser, det ene har oprindelig været 2, ældre badeværelse med brus, mulighed for at udvide det, hvis man tager noget af gangen med til badeværelset. Videre indtil den dejlige og meget lyse store stue med stort skydedørsparti ud til terrasserne og haven. Der er også adgang til endnu et soveværelse.

Køkkenet er lyst og venligst med god skabs- og bordplads, man kan godt åbne det lidt mere op indtil stuen, hvis det er et ønske. Fra køkkenet er der adgang til bryggers med fyr, og skabe m.v. Bryggerset har sin egen udgang til forhaven.

En dejligt hus med en rigtig hyggelig beliggenhed.

Ring eller skriv for fremvisning.