Højvangsparken 2, Gl. Hagested, 4300 Holbæk

Fantastisk 1 plans ejendom i hyggeligt landsbymiljø nær Holbæk 196 m2 .

Unik kvalitetsvilla, der nu udbydes til salg her på Højvangsparken 2 i Hagested.Villaen, der blev opført i 2006 i tidsløst design med store åbne rum, 4 soveværelser, og overalt fremstår, meget lys med kæmpe vinduespartier, moderne og med en god familievenlig planløsning. Med i boligpakken følger desuden en 1.553 m2 grund, der byder på en fantastisk have med legehus, rutchebane og gyngestativ. Dobbeltgarage med isoleret værksted, samt et stort sydvestvendt og delvist overdækket terrassemiljø, hvor I kan finde sol fra morgen til aften.

Det er et virkelig naturskønt område - meget stille og roligt i idylisk landsby med børnehus, forsamlingshus og sportshal. er findes små stisystemer bag "hovedvejen". Omkring byen er der smuk natur med skov og åbne marker, og samtidig er der kun omtrent tre kilometer til Holbæk Fjord. Der er i øvrigt nem adgang til motorvejen, og køreturen til Holbæk bymidte kan klares på omkring 7 minutter.

Bag den pæne, træbeklædte facade gemmer sig en moderne bolig med styr på stilen og detaljerne. Der er smukke klinkegulve, plankegulve og tidsvarende inventar, og da huset er med ensidig taghældning, er der en fantastisk loftshøjde og et eminent lysindfald i det store stuemiljø. Stuemiljøet, der ligger i åben forbindelse med køkkenet, er i øvrigt diskret opdelt af en mur i natursten, hvor der også er en brændeovn. Herudover får I hele fire regulære værelser, og både forældresoveværelset samt børneafdelingen har eget badeværelse. Der er ligeledes et velfungerende disponibelt rum/kontor samt et bryggers og teknikrum.

Noget af de ting, der er værd at fremhæve er centralstøvsuger i hele huset., ovenlysvinduer, mange døre ud til haven, al teknik er gemt væk i sit eget rum, ingen grimme radiatorer, gulvvarme overalt. Genveks anlæg, om giver et godt indeklima.

Hvis man er til, at dyrke sine egen grønsager, bær m.v., er der allerede i haven plantet diverse bærbuske og frugttræer.

Vil I selv se nærmere på ejendommen og nærområdet, så kontakt mig, husk boliger skal mærkes.