Kirsebærhaven 14, 2680 Solrød Strand

Velindrettet 1 plans familievenlig villa med 4 soveværelser.

Med denne villa på Kirsebærhaven 14 i Solrød Strand får I en rigtig skøn ramme om familielivet. Boligen er nemlig indrettet, så der både er plads til samvær og alenetid, og samtidig er haven helt lukket, så selv de yngste frit kan tumle omkring. Havens velplacerede terrassemiljøer betyder endvidere, at I kan nyde solens blide strålebad såvel morgen som aften, og skal der ekstra trumf på hyggen, kan I oplagt opføre en pavillon, som i øvrigt vil skabe sval skygge.

Familielivet får også fine betingelser, når vi taler om beliggenheden. Der er nemlig kort gåafstand til S-toget samt Solrød Center, og i nærområdet har I ligeledes alt inden for idrætfaciliteter, pasningsmuligheder og udannelsesinstitutioner.

Huset har en god størrelse på 182 m2, det er i 2001 tilbygget og renoveret. I bliver budt velkommen i entréen, der har indbygget skabsplads. Lige frem ligger forældresoveværelset, der har eget walk-in-closet, og går I til venstre, finder I tre regulære børneværelser, hvoraf de to får morgensol. Fra værelsesafdelingens mellemgang kan I desuden træde direkte ud på terrassen, der lokker med morgensol.

Der bliver heller ikke kamp om pladsen foran håndvasken, for huset har hele to badeværelser. Der er også et bryggers med egen indgang, og mod sydvest finder I boligens hjerterum - en åben opholdssektion med stue og spisekøkken. Med den åbne indretning er der plads til, at samtalerne kan flyde frit på kryds og tværs af aktiviteter, og åbner i terrassedøren mod vest, inviteres den friske luft og havens grønne terræn indenfor.

Velkommen til!