Søholtparken 55, 2660 Brøndby Strand

1 plans kædevilla opført i 1999, super flot og indflytningsklar.

Flot ejendom i 1 plan, som er bygget af Bûlov og Nielsen. Opført i 1998 som kædevilla med blød strøgne gule mursten og beton teglsten. Ejendommen ligger for enden af lille lukket vej, har egen carport med skur og fin forhave. Super børnevenligt. Baghaven er lukket og ugenert med græsplæne, terrasse og udestue. Der er kræset for detaljerne.

Området Søholtparken ligger i umiddelbar nærhed af rekreative områder, den skønne Strandpark, hyggelige lystbådehavne, golfbane, gode indkøbsmuligheder, S-tog, skole, børneinstitutioner.

Boligen har en flot entre med adgang til 2 gode børneværelser med eget flot hvidt flisebadeværelse med bruseniche. Flotte lyse trægulve i værelserne, og flot klinkegulv i entreen. Stor lys stue med karnap, flot stenvæg og trægulv. Stuen er i åben forbindelse med køkkenet, der er masser af lys, gode indretnings muligheder og har udgang til udestuen/haven. Fra stuen går man ind i forældresoveværelset der har skabsvæg og adgang til flot moderniseret badeværelse med stor bruseniche. Køkkenet er med hvide låger og kirsebærtræ, godt med skabe, bordplads og hvidevarer. Køkkenet ligger i forbindelse med godt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset udgang til forhaven og carporten.

Det er en bolig, som egner sig både til børnefamilien eller til det modne par.

Boligen fremtræder meget flot og lige til at flytte ind i.