Rågeleje Strandvej 91U, 3210 Vejby

Fantastisk beliggenhed, 4 sovepladser. UGE 37

Dejlig og billig feriebolig i uge 37

Det er som at ankomme til et hotelværelse, man skal bare nyde sin ferie og ikke tænke på, hverken rengøring eller vedligeholdelse.

Dette er en ejerlejlighed til fritidsbrug, hvor man ved køb, får rådighed over ferie-lejligheden 1 uge om året, som man enten selv kan anvende eller man kan leje den ud, bytte eller lade familien benytte den.
I Danmark er der en lovgivning, der beskytter købere af denne ferieform, man får også sit eget skøde på ferie-lejligheden, så det er et trygt køb.

Denne ferielejlighed ligger i det skønne Rågeleje, lige ved stranden og tæt på nabobyerne Gilleleje og Tisvildeleje. Ferieboligen indeholder et dejligt køkken i delvis forbindelse med stuen, flot badeværelse med brus, hyggeligt værelse med 2 enkelte senge, en god opholdsstue der er en sovesofa i stuen så der i alt er 4 sovepladser. Der er TV og WIFI til lejligheden. Alle faciliteter er gratis til rådighed for beboerne.

Lejligheden har en god planløsning med fuld møblering med gedigne og pæne møbler, service m.v.. Ferieboligen er beregnet til max. 4 personer.