Vasegården 2, 2680 Solrød Strand

Eftertragtet rækkehus med 3 soveværelser og 2 badeværelser. Fri udsigt ingen bygning lige overfor.

Dette eftertragtede rækkehus, har store, lyse rum, fremstår velholdt indvendigt og ligger rigtig godt i bebyggelsen. Husets store, lyse stue har fået skifte skydedørspartiet og man kan næsten udvide stuen når vejret er godt med den hyggelige sydvedte terrasse og have. Super børnevenligt område i gåafstand fra Solrød Centeret, S-tog, børneinstitutioner, skole, gymnasium m.v. Bebyggelsen består af nogle dejlige huse, med både egen parkeringsplads og grønne fællesområder med legeplads. Bolig har endvidere parkering foran huset med carport og skur.
Man træder ind i en pæn hall med trappe til 1. salen og adgang til pænt badeværelse. Stor lys stue i delvis åben forbindelse med køkken med en god skabsplads og bordplads. Det er muligt at åbne endnu mere op til stuen, hvis det er et behov. Fra køkkenet er der adgang til bryggers med fjernvarme om egen indgang. Haven er anlagt med terrasse, græsplæne planter der er med til at hygge.

På 1. salen er der idag en stor repos med opgang til stort loftrum til opbevaring. Der har været et ekstra soveværelse, nemt at reetablere. Derudover er der et badeværelse med badekar, soveværelse og børneværelser. Denne type rækkehuse kommer ikke så tit til salg, så kontakt mig gerne for yderligere oplysning.