Rørsangervej 6B, 2680 Solrød Strand

Kvalitetsvilla i første række med panoramaudsigt. Samlet etageareal 334 m2.

Ejendommen er beliggende i første række ud til det fredede område ved Staunings Ø, med en storslået udsigt over strandengene og hele Køge Bugt. Alt dette kan nydes fra de fleste af ejendommens rum. Villaen byder på hele 289 m2 som i øjeblikket er indrettet som et tofamilieshus, men som nemt kan ændres til en stor familiebolig, så antallet af soveværelser kan nemt blive 6 stk. Husets placering i forhold til de omkringliggende boliger er helt unik, hvilket medfører en fuldstændig ugeneret have.
Villaen er opført i 1973 i gule brændte Flensborgsten med skiffertag og i udsøgte materialer. Samtidig har den nuværende ejer forbedret og opdateret ejendommen, så den fremstår moderne og tidssvarende.
Boligen er lys og luftig, og dette oplever man allerede når man træder ind i af hoveddøren. Der er åben etageadskillelse til 1. sal og direkte adgang til dejlig spisestue og pejsestue. Fra begge stuer er der fantastisk udsigt til haven og indsøerne. I stueplan findes desuden stort køkken, soveværelse, badeværelse samt bryggers. I hele stueetagen er der gulvvarme fra naturgasanlægget. 1. sal indeholder panoramastue med store glaspartier og loft til kip, udgang til balkon og fantastisk udsigt over hele Køge Bugt. 1. salen indeholder ligeledes meget stort værelse, badeværelse samt 2 anvendelige disponible rum på i alt 45 m2 (ikke medregnet i huset areal).
I stueetagen findes yderligere en separat boligsektion, som byder på entre, et køkken, en stue, et soveværelse med walk-in-closet samt et meget stort badeværelse med bruseniche og badekar. Denne del af boligen er oplagt til den ældre generation, teenage-afdeling, liberalt erhverv.
Rundt om huset finder du både udsigtsterrasser og en stor stemningsfuld gårdhave. Haven er anlagt med græsplæne der går i et med naturen uden for grunden. Der findes desuden en hyggelig bålplads samt en garage og et cykelskur på henholdsvis 35 m2 og 10m2.
Det er oplagt at have havkajak, robåd, paddelbord eller lignende, med sådan en beliggenhed.
Ejendommen ligger ganske uforstyrret for enden af en lukket vej, og her er ingen naboer mod øst og syd. Fra adressen er der blot en kort cykeltur til skole, indkøb og hverdagens andre nødvendigheder.
Kontakt os for en fremvisning, hvis du gerne vil opleve en stor ejendom med bedste beliggenhed i naturskønne omgivelser.